Live Webinar: PKP Ni Jom Belajar Zakat @ AZKA-PPZ eLearning

Live Webinar: PKP Ni Jom Belajar Zakat @ AZKA-PPZ eLearning

Live Webinar
12 Jun 2021

Waktu Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) merupakan masa yang terbaik untuk menuntut ilmu pada masa lapang ini. Antara ilmu yang boleh dipelajari ialah zakat. Apakah itu zakat?. Zakat bermaksud mengeluarkan sebahagian harta tertentu kepada dengan kadar tertentu mengikut syarat-syarat tertentu untuk diagihkan kepada golongan tertentu.
Ilmu boleh dituntut di mana-mana tanpa mengira tempat dan masa. AZKA-PPZ telah menyediakan satu platform eLearning untuk mempelajari zakat dengan lebih mudah (waktu yang fleksible), senang diakses, dan proses pembelajaran yang pendek tetapi padat dengan ilmu mengenai zakat. Ini dapat menarik minat saudara/saudari untuk mengikuti modul yang ditawarkan.

Mari saksikan Webinar “Masa PKP Ni Jom Belajar Zakat @ AZKA-PPZ eLearning” yang akan menerangkan kelebihan dan ciri-ciri penting platform eLearning ini sekaligus memberi AKSES PERCUMA kepada siapa yang menyertai Webinar ini.

Mari dengarkan perkongsian webinar PKP Ni Jom Belajar Zakat @ AZKA-PPZ eLearning yang dibentangkan oleh En Abd Rahim Abd Aziz, Eksekutif Penyelidikan, Unit Akademi Zakat, PPZ-MAIWP dan dimoderatorkan oleh En Muhsin Nor Paizin, Penolong Pengurus, Unit Akademi Zakat, PPZ-MAIWP.


From Media